Noticies


IQS Tech Fest, el primer festival d’startups industrials d’Europa, torna el 20 i 21 de Gener adaptant-se a la nova situació causada per la pandèmia. Per aquest motiu, en aquesta nova edició, l’IQS Tech Fest 2021 serà 100% online.

23 de desembre de 2020

 • IQS Tech Factory, el centre d’emprenedoria d’IQS i la primera acceleradora d’startups industrials d’Espanya, organitza la 4ª edició de l’IQS Tech Fest, el punt de trobada per startups industrials, empreses, inversors i partners tecnològics. Durant 2 dies els principals agents de l’ecosistema d’startups industrials es reunirà a l’IQS Tech Fest per analitzar i debatre el present, el futur i les tendències d’aquesta indústria. Aquest any és un plaer comptar amb Israel com el País Convidat, un dels països més potents dins de l’ecosistema d’emprenedoria, del que és una referència, especialment quan parlem de deep tech i empreses industrials.
  Què més podràs trobar al Festival? Ponències, Taules Rodones, Networking, Startups… i el Demo Day! Coneixeràs les 9 startups que participen a l’edició d’enguany de l’IQS Tech Factory Acceleration Program. Només una d’elles serà escollida com L’Startup Industrial Més Prometedora del 2020.

  Uneix-te a la nova revolució industrial i connecta amb l’ecosistema internacional. T’ho perdràs?

F10

25 de novembre de 2020

 • F10 és una incubadora i acceleradora amb seu a Zúrich, amb nous hubs a Madrid i Barcelona, que ajuda a impulsar l’estratègia fintech entre startups i inversors que vulguin beneficiar-se d’aquest ecosistema.

  F10 està buscant les millors startups per al seu programa d’incubació a Espanya, dins l’àmbit FinTech, RegTech, InsurTech i DeepTech.

  Si estàs interessat, encara et pots inscriure. Connecta’t t a https://www.f6s.com/f10spain2021-batchi/apply

   

   

   

   

   

EIT Climate-Kic

23 de novembre de 2020

 • Climate-KIC Start-up Accelerator, l’única acceleradora clean tech d’Espanya i la més gran de tota la Unió Europea, obre la seva quarta convocatòria a Espanya. Aquest programa proporciona suport econòmic i formació, mentoria i accés als fòrums d’inversió a les start-ups més innovadores relacionades amb el canvi climàtic i la baixa economia de carboni.