Agenda


XXV Campus d’emprenedors

 • El XXV Campus d’Emprenedors consistirà en un esdeveniment liderat a distància que reunirà 10-12 projectes TIC seleccionats, les propostes de valor dels quals demostren la seva capacitat d’adaptació als canvis en els propers anys. Un programa 100% digital, amb tota l’essència de les 24 edicions anteriors del Campus d’Emprenedors: centrar-se en el treball, l’assessorament personalitzat, els experts professionals i una extensa xarxa per recaptar fons. Durant els dies 18, 19, 20 i 21 de maig, els projectes seleccionats es formaran amb mentors i emprenedors d’èxit, rebran sessions de mentoria 1-a-1, presentaran el seu to als inversors i rebran premis per valor de 25k euros per al desenvolupament de la seva activitat.

BforPlanet 2021

 • Esdeveniment centrat en l’impuls del sector privat pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides (ONU). L’acte, que compta amb el suport del Govern d’Espanya, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, s’emmarca en l’estratègia de promoció de l’activitat econòmica sostenible, l’ús responsable dels recursos, la protecció del medi ambient i el compromís amb els ODS.

Noticies


Convocatòria 2021: cupons d’Acció per fer avui l’empresa del demà

29 de març de 2021

 • CUPONS ACCIÓ A LA COMPETITIVITAT DE L’EMPRESA
  Els Cupons a la innovació, els Cupons indústria 4.0, els Cupons eTrade i els Cupons a la internacionalització són cupons de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert d’innovació, internacionalització i noves tecnologies ofert pels proveïdors acreditats d’ACCIÓ.
  Les solucions empresarials amb més possibilitats. Tria al teu!

Scale-up Champions

25 de març de 2021

 • El projecte Scale-up Champions està centrat en ajudar a créixer i escalar a startups europeas, connectant-se amb inversors, grans empreses i ajudant-les a obrir mercat en altres països. Entre els programes que es desenvolupen està a Startup-Corporate Collaboration que es basa en el concepte d’Open Innovation i que busca solucions de startups de base tecnològica per a retos de grans empreses, entre ellas Cisco, TMB, Desigual, Ignitis, Teltonika, Consorci de la Zona Franca, Suez, Adamed, entre altres.

  En aquesta 2a ronda, els reptes estan centrats en verticals de Retail, Industria 4.0, Green Energy, Smart Cities, HealthTech, BioTech i FinTech, poden trobar la descripció de tots aquí. els irem actualitzant fins a finals de març de 2021.

Tastech by Sigma

23 de març de 2021

 • Tastech és un programa adreçat a la industria alimentària que té com a objectiu trobar les startups i escaleups més innovadores i disruptives del món per col·laborar amb Sigma.
  Informeu-vos de la nova convocatòria 2021. Encara hi sou a temps!