Convocatòria 2021: cupons d’Acció per fer avui l’empresa del demà


Scale-up Champions

 • El projecte Scale-up Champions està centrat en ajudar a créixer i escalar a startups europeas, connectant-se amb inversors, grans empreses i ajudant-les a obrir mercat en altres països. Entre els programes que es desenvolupen està a Startup-Corporate Collaboration que es basa en el concepte d’Open Innovation i que busca solucions de startups de base tecnològica per a retos de grans empreses, entre ellas Cisco, TMB, Desigual, Ignitis, Teltonika, Consorci de la Zona Franca, Suez, Adamed, entre altres.

  En aquesta 2a ronda, els reptes estan centrats en verticals de Retail, Industria 4.0, Green Energy, Smart Cities, HealthTech, BioTech i FinTech, poden trobar la descripció de tots aquí. els irem actualitzant fins a finals de març de 2021.

 • https://www.scaleupchampions.com/challenges

Tastech by Sigma

 • Tastech és un programa adreçat a la industria alimentària que té com a objectiu trobar les startups i escaleups més innovadores i disruptives del món per col·laborar amb Sigma.
  Informeu-vos de la nova convocatòria 2021. Encara hi sou a temps!

 • https://www.tastechbysigma.com/

Neix el HUB cambraDigital

 • Nou espai polivalent, que compta amb un àrea de coworking i espais de networking, per promoure que les pimes i els emprenedors incorporin les TIC, la innovació i la internacionalització en els seus plans de negoci.

  El HUB cambraDigital compta amb una superfície de 500 metres quadrats i està ubicat a la segona planta de l’edifici central de la Corporació, situat a l’Avinguda Diagonal, 452.

 • https://www.cambradigital.cat/hub-cambradigital

IV edició de Venture on the Road 2021

 • Venture on the Road és un roadshow dissenyat per proporcionar accés i networking als inversors en diferents ciutats. Aquest esdeveniment itinerant creat fa quatre anys per l’acceleradora de Banc Sabadell SeedRocket i BStartup s’incorpora com a organitzadora Wayra, el hub d’innovació oberta de Telefónica, i incorpora també la col·laboració d’Amazon Web Services.

  Aquest esdeveniment únic, ara adaptat a la versió remota, proporciona networking i accés a inversors i startups a nivell nacional. D’octubre de 2020 a juny de 2021 es preveuen 7 esdeveniments –digitals fins a nou avís– en diferents ciutats d’Espanya, en els quals presentaran un total de 24 startups TIC. El roadshow finalitzarà en una final nacional amb la presentació de les 6 startups guanyadores de cada ciutat.

 • https://www.seedrocket.com/eventos/venture-on-the-road/iv-edicion/

CaixaImpulse Validate

 • CaixaImpulse us ajuda al vostre projecte de biosalut a avançar proporcionant-vos recursos d’alt valor, oferint fins a 100.000 euros per crear i implementar un pla de valorització i comercialització d’actius protegits o protegibles resultants de la investigació.

  Els projectes han d’estar relacionats amb les àrees de ciències de la vida, mèdiques i de la salut. Poden tenir o no una patent o un model d’utilitat pendent.

  Fi data de convocatòria: 1 de març del 2021

 • https://caixaimpulse.com/en/programme?program_id=PROGRAMME_VALIDATE&mc_cid=7c382736e2&mc_eid=e031cd8805

Call for Technologies 2021 de The Collider

 • Mobile World Capital Barcelona, obre convocatoria al programa de transferència de tecnologia per tal d’apropar la ciència al mercat, fomentant l’actitud emprenedora en universitats i centres d’investigació.

  Els reptes d’aquesta nova convocatoria s’agrupen en 5 sectors principals: salut, indústria 4.0, energia, mobilitat i agri-food.

  Els 15 projectes escollits participaran en el programa i rebran una aportació de 2.000€.

  Fi data de convocatòria: 7 de març del 2021

 • https://thecollider.tech/es/call-for-technologies/?mc_cid=7c382736e2&mc_eid=e031cd8805

Programa NGI Explorers per gaudir d’una experiència immersiva als Estats Units i finançament europeu

 • Fins el 18 de febrer els investigadors i innovadors en tecnologies de IA, Big Data, Blockchain, IOT o 5G, entre altres, tenen l’oportunitat d’optar al programa NGI Explorers per gaudir d’una experiència immersiva als Estats Units i finançament europeu.

 • https://explorers.ngi.eu/apply-now

Noves convocatòries per als programes d’acceleració per Startups i entitats del tercer sector

 • La missió de SHIP2B és impulsar l’Economia d’Impacte, un model econòmic on la finalitat principal de les startups, empreses, inversors i organitzacions ja no és només maximitzar la seva rendibilitat econòmica, sinó també el seu impacte social i mediambiental.

 • https://www.ship2b.org/

1 2 3 7 Següent › Últim »