CRAASH Barcelona – Tranformar les tecnologies en solucions de salut

 • CRAASH Barcelona és un programa de tres mesos que ajuda equips de recerca i startups amb seu a Catalunya a llançar innovacions d’èxit en dispositius, diagnòstic i salut digital per millorar la salut i l’atenció al pacient.

  Els equips traslladen la investigació al mercat mitjançant la tutoria d’experts de CIMIT (Boston), l’accelerador de salut més experimentat del món. En 20 anys, CIMIT ha accelerat amb èxit més de 600 projectes de tecnologia sanitària, ha duplicat el ritme de comercialització amb èxit i ha reduït el temps a la següent fase en més de la meitat.

  CRAASH Barcelona està organitzat per Biocat en col·laboració amb CIMIT. És un dels programes insígnia de Moebio, la iniciativa d’acceleració i innovació de Biocat.

 • https://www.moebio.org/en/program/craash-barcelona

Smart Catalonia – Reptes DGTM

 • SmartCatalonia és la marca de l’estratègia SmartCAT del Govern de la Generalitat de Catalunya que, alineada amb l’estratègia Europa 2020 de la Comissió Europea, estén el concepte de ciutat intel·ligent (smart city) a escala de país per dur a terme un programa que integri i coordini les iniciatives locals i supralocals, doni suport a les empreses i desplegui iniciatives smart a tot el territori.

  SmartCatalonia té com a objectiu convertir Catalunya en un país intel·ligent (smart country) de referència internacional que aprofiti l’ús de la tecnologia i la informació digital per innovar els serveis públics, impulsar el creixement econòmic i promoure una societat més intel·ligent, sostenible i integradora.

  L’estratègia SmartCAT, coordinada per la Secretaria de Polítiques Digitals del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, amb la col·laboració de tots els departaments i entitats de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, ha estructurat les seves prioritats al voltant dels àmbits d’actuació següents:

 • http://smartcatalonia.gencat.cat/ca/projectes/ciutats_i_regions/smartcat-challenge/reptes/reptes-dgtm/

Pla de recuperació dels NEXT GENERATION EU

 • El passat divendres 30 d’abril, es va enviar a Brusel.les, per a la seva avaluació per part de la Comissió Europea, el Pla de recuperació que guiarà l’execució dels fons europeu de recuperació NEXT GENERATION EU.
  En un termini màxim de dos mesos es preveu que es podrà optar a aquests fons europeus.

  El govern espanyol ha presentat un Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència, que mobilitzarà un total de 72.000 milions d’euros durant els propers tres anys. Aquests fons europeus suposen una oportunitat històrica que permetrà no només la superació de la crisi i la recuperació de l’ocupació, sinó que facilitarà la modernització de l’economia espanyola, apostant per una recuperació verda, digital, inclusiva i social.

 • https://www.youtube.com/watch?v=XWoYWnWZ-qY

Financial Times reconeix Catalunya una vegada més com la regió més important per a la inversió del sud d’Europa


Barcelona & Catalonia Startup Hub

 • Barcelona i Catalunya continuen construint el seu ecosistema d’inici i s’han guanyat el títol de hub principal del sud d’Europa. Segons les dades de l’anàlisi de Barcelona & Catalonia Startup Hub 2020, la regió acull avui 1.700 startups, xifra que ha augmentat un 57,4% entre 2016 i 2020.

  El Barcelona & Catalonia Startup Hub és un directori complet que identifica cada startup amb informació rellevant sobre la seva activitat, fase de finançament i model de negoci. Les seves anàlisis del 2020 també revelen que Barcelona és la 2a ciutat més popular entre els fundadors de startups a Europa i ocupa el 4t lloc com a hub de la UE.

  Accediu al directori d’Startups a Catalunya

 • http://startupshub.catalonia.com/list-of-startups

EIT Digital 2022: For a strong digital Europe

 • Envieu una proposta per impulsar l’emprenedoria i l’educació per a una Europa digital forta.

  EIT Digital obre el període de presentació de propostes per a “EIT Digital 2022” per llançar la construcció de les activitats del 2022. ‘EIT Digital 2022’ s’adreça a les ments emprenedores que planifiquen:
  Inicieu o potencieu una empresa i un producte de tecnologia profunda amb l’EIT Digital Innovation Factory

  o bé Oferiu programes d’educació en tecnologia digital emprenedors amb l’EIT Digital Entrepreneurial Academy.

 • https://www.eitdigital.eu/eitdigital2022/

Convocatòria 2021: cupons d’Acció per fer avui l’empresa del demà


Scale-up Champions

 • El projecte Scale-up Champions està centrat en ajudar a créixer i escalar a startups europeas, connectant-se amb inversors, grans empreses i ajudant-les a obrir mercat en altres països. Entre els programes que es desenvolupen està a Startup-Corporate Collaboration que es basa en el concepte d’Open Innovation i que busca solucions de startups de base tecnològica per a retos de grans empreses, entre ellas Cisco, TMB, Desigual, Ignitis, Teltonika, Consorci de la Zona Franca, Suez, Adamed, entre altres.

  En aquesta 2a ronda, els reptes estan centrats en verticals de Retail, Industria 4.0, Green Energy, Smart Cities, HealthTech, BioTech i FinTech, poden trobar la descripció de tots aquí. els irem actualitzant fins a finals de març de 2021.

 • https://www.scaleupchampions.com/challenges

Tastech by Sigma

 • Tastech és un programa adreçat a la industria alimentària que té com a objectiu trobar les startups i escaleups més innovadores i disruptives del món per col·laborar amb Sigma.
  Informeu-vos de la nova convocatòria 2021. Encara hi sou a temps!

 • https://www.tastechbysigma.com/

1 2 3 8 Següent › Últim »