DIGI-B-CUBE

 • Dona suport a projectes basats en la integració d’innovació digital i tecnologies disruptives.

  Empreses i startups dels àmbits de la salut, medicina, biotech, biofarma i IT amb projectes podran optar fins a 60.000 € d’equity-free funding.

  Inscripcions fins el 29 de juliol.


Programa de Generació d’Idees. Simbiosi industrial

 • L’11a edició del Programa de Generació d’Idees està enfocada a generar projectes per revaloritzar els residus sobrants de les empreses i institucions, el que s’anomena simbiosi industrial.  El Programa fomenta l’esperit emprenedor, la cultura de la innovació i ajuda al personal investigador a buscar solucions als reptes del territori

  Inscripcions fins el 21 de setembre de 2020.


Futurisme 5a edició

 • FuTurisme és un programa de suport a la creació d’empreses innovadores i responsables dins l’àmbit del turisme amb visió de futur que donin resposta a les noves necessitats del sector turístic de la ciutat i de la província de Barcelona. Aquest programa s’adreça a persones emprenedores  a empreses del sector turístic amb menys d’un any.

  Apunta-t’hi. Tens temps fins el 31 de juliol!


Nova convocatòria dels programes d’acceleració i inversió S2B Health&Care i S2B Tech4Climate

 • S’obra nova convocatòria dels programes d’acceleració i inversió per a startups d’impacte dels sectors de la sostenibilitat i medi ambient,  i salut i millora de la qualitat de vida de persones vulnerables. La presentació de candidatures per a aquesta desena edició d’ S2B Tech4Climate i S2B Health&Care estarà oberta fins el 19 de juliol.

  Aquests programes ofereixen un acompanyament personalitzat per a cada projecte, amb assessorament de professionals de primer ordre, la preparació per a la l’obtenció de finançament, ja sigui mitjançant l’Equity4Good o bé de la xarxa d’inversió i venture philanthropy, i la possibilitat d’establir aliances estratègiques amb grans empreses i entitats amb l’objectiu d’impulsar el creixement de les startups.

  En les anteriors edicions, els programes d’S2B Tech4Climate i S2B Health&Care han accelerat 88 startups, de les quals més del  90% es mantenen en actiu i han assolit gairebé 50 milions d’euros de finançament.

  S2B Health&Care

  Convocatòria oberta fins el 19 de juliol

  S2B Tech4Climate

  Convocatòria oberta fins el 19 de juliol

  Presenta la teva candidatura


26è Fòrum d’inversió healthcare

 • El Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona s’ha adaptat a aquesta nova situació i tindrà lloc el proper 27 de maig de 2020 a les 16.30h en versió online.

  Coordinat pel Col·legi de Metges de Barcelona, Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, ESADE-BAN i Biocat, és el punt de trobada de referència entre emprenedors i inversors del sector sanitari. Davant de la situació actual, el finançament és la clau perquè la ciència, la innovació i l’emprenedoria no s’aturin.


The Collider 2020

 • The Collider, programa pioner d’innovació i transferència de tecnologia per crear spinoffs basats en la tecnologia disruptiva, obra la nova convocatòria de captació de projectes tecnològics en sectors com salut, indústria, energia i mobilitat. El programa fomenta l’actitud emprenedora a les universitats i utilitza la fórmula de recerca-emprenedor per crear noves empreses de gran valor. Tens temps fins el 31 de maig!


La Llotja Virtual

 • Neix la Llotja Virtual, un nou espai virtual  de debat i reflexió per a les empreses i els autònoms. Un espai per dinamitzar els diferents sectors econòmics i plantejar els reptes de futur.  Dóna’t d’alta a la comunitat i comparteix tot allò que pugui ser del teu interès  i del teu sector, i afavoreix la sortida econòmica del teu sector, de manera conjunta, del post COVID’19.


Apunta’t al concurs per canviar el medi rural

 • L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i SmartCatalonia col·laboren per obtenir solucions tecnològiques innovadores aplicables al món rural. Ambdues han organitzat un concurs que reuneix un conjunt de reptes que es plantegen als emprenedors, startups i pimes per transformar el món rural mitjançant solucions innovadores. Presenta les teves propostes abans del 22 de maig!


IQS TECH FACTORY, promoció i suport a les empreses industrials

 • Tech Factory és el centre d’emprenedoria de l’IQS. Per a l’ IQS Tech Factory  les empreses d’alt valor afegit sorgeixen de la intersecció de la ciència, l’enginyeria i la gestió empresarial.

  La seva aposta és contribuir a un nou futur industrial.


BIND4.0

 • L’acceleradora d’startups publicoprivada d’indústria intel·ligent al país basc, BIND 4.0. llença una nova convocatòria per a la participació d’empreses tractores a la seva cinquena edició. La convocatòria estarà oberta fins el 31 de març.