Hub industrial de mobilitat sostenible

 • La Cambra de Barcelona, amb un conjunt de grans institucions i empreses, engega una iniciativa per rebre propostes industrials del sector de la mobilitat sostenible.

  L’objectiu és posar les bases per a la construcció d’un nou hub industrial de la mobilitat que miri a llarg termini, que tingui futur i que situï la indústria catalana al món.

  Pots presentar la teva proposta fins el 25 de juliol!


Tech Spirit Barcelona – Cambra Tech Spirit

 • Volem agrair a tots aquells que han participat en aquesta trobada singular el seu entusiasme, la seva il·lusió per fer quelcom nou i amb immediatesa, i per obrir noves portes a inquiets emprenedors i empresaris que persegueixen reptes nous.


Reportatge Palauet de Pere Falqués

 • Barcelona Tech City crea un espai social de trobada per a l’ecosistema digital i tecnològic de la ciutat, que reuneix emprenedors, inversors i altres agents locals i internacionals per al foment de noves idees i iniciatives.


Reportatge News 17 incubadora alta tecnologia 2019

 • Catalunya té, des de fa més de 10 anys, un ecosistema propi d’impressió 3D amb més d’un centenar d’empreses i entitats vinculades al llarg de la cadena de valor a la fabricació additiva: des d’empreses de software de disseny, passant per les oficines centrals dels líders en impressió 3D (HP o Renishaw), fins a centres digitals d’innovació com l’IAM 3D HUB, la missió del qual és ajudar a les empreses en el camí de l’adopció de la fabricació additiva.

  En el marc d’aquest context, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i la Fundació Leitat van detectar la manca d’una incubadora d’alta tecnologia en impressió 3D, amb serveis d’assessorament i de producció per a emprenedors i start-ups o pimes que volguessin desenvolupar els seus projectes d’innovació basats en la impressió 3D.


Un pequeño paso para una startup hoy. Puede ser un gran paso para la humanidad mañana

 • El 24 de gener es va celebrar una nova edició de la IQS Tech Fest, el primer festival de startups industrials d’Europa, que va acollir a l’antiga Fàbrica Estrella Damm a 34 startups industrials en una àrea d’ exhibició; un programa de conferències amb experts en innovació nacionals i internacionals, un foro d’inversió i l’elecció de l’Startup Industrial més Prometedora del 2018.

  Es van presentar els 34 Moonshot Innovators, la nova generació d’startups industrials que està treballant diàriament per a resoldre problemes globals que ningú ha pogut solucionar fins el dia d’avui i que han convertit l’Antiga Fábrica DAMM en el bressol de l’emprenedoria industrial d’Europa.

  En aquesta trobada, s’han pogut conèixer algunes de les empreses emergents més prometedores dels Països Baixos, que ha participat com a país convidat.


CaixaBank impulsa DayOne per donar servei especialitzat a start-ups i scale-ups

 • Barcelona i Catalunya tenen potencial per albergar empreses amb aquest perfil. Però, per això, a més de persones que apostin per projectes innovadors, hi ha d’haver eines específiques pensades a mida de les start-ups. Un nou concepte de companyia necessita solucions noves i, massa sovint, els emprenedors ho tenen difícil per trobar-les al mercat tradicional.

  És per això que CaixaBank ha creat una nova divisió especialitzada en empreses tecnològiques i innovadores. L’objectiu és, precisament, donar suport a les companyies que estan desenvolupant nous models de negoci i necessiten noves solucions financeres que s’adaptin a la seva activitat.