• A ISE Open Innovation Challenge 2022 (20 April 2022 – 18 May 2022) a través d’un marketplace es connecta els reptes de 7 corporacions per tal de buscar noves tecnologies i partners de solucions que els ajudin a resoldre diversos reptes.
  Aquests desafiaments cobreixen diferents temàtiques com a esdeveniments en viu, broadcast i creació de continguts, residencial i edificis intel·ligents, hotels i hostaleria, senyalització digital i digital out-of-home, comunicacions unificades i tecnologies per a l’educació, i àudio.


Esade Training | 0Waste Pre-Accelerator

 • Esade posa en marxa el programa 0Waste Pre-Accelerator i busca fundadors de start-ups amb esperit innovador i interès per desenvolupar idees de negoci que redueixin els residus i generin un impacte positiu en el medi ambient.

  El preaccelerador 0Waste ajudarà els emprenedors socials a portar la seva idea de negoci sostenible al següent nivell mitjançant la construcció o l’enfortiment del seu pla de negoci mitjançant l’aplicació de metodologies de design thinking i amb el suport de mentors amb experiència en creixement d’empreses, sostenibilitat i impacte social. creació i gestió.


Presenta la teva startup al Tech Tour Maritime, Trade & Logistics 2022

 • El “Tech Tour Maritime, Trade & Logistics” reunirà als inversors i socis corporatius més actius del sector logístic-portuari amb les startups més prometedores, que busquen finançament i associacions estratègiques. El principal objectiu d’aquest esdeveniment es trobar solucions innovadores basades en tecnologia pels sectors marítim, portuari, navilier, comercial i logístic, així com per la transició energètica dels sectors marítim i portuari.

  Per poder ser una de les 30 startups seleccionades, les empreses s’han d’inscriure gratuïtament a través de la web abans del 14 de març.

  Durant l’esdeveniment, les 30 startups prèviament seleccionades realitzaran una presentació per poder donar visibilitat als seus projectes més innovadors relacionats amb el sector logístic-portuari davant de 30 empreses inversores (VC, private equity, etc) i grans empreses del sector.


Presenta el teu projecte tecnològic a Parlem Ventures!

 • Aconsegueix fins a 100.000€ de finançament en préstecs convertibles per fer realitat la teva idea innovadora. Parlem Ventures seleccionarà fins a 6 startups amb l’objectiu d’accelerar-ne el seu projecte i oferir accés a una prova pilot amb Parlem Telecom. La Cambra de Comerç de Barcelona dona suport a la iniciativa a través del seu espai HUB cambraDigital i mentoratge específic.


CRAASH Barcelona – Tranformar les tecnologies en solucions de salut

 • CRAASH Barcelona és un programa de tres mesos que ajuda equips de recerca i startups amb seu a Catalunya a llançar innovacions d’èxit en dispositius, diagnòstic i salut digital per millorar la salut i l’atenció al pacient.

  Els equips traslladen la investigació al mercat mitjançant la tutoria d’experts de CIMIT (Boston), l’accelerador de salut més experimentat del món. En 20 anys, CIMIT ha accelerat amb èxit més de 600 projectes de tecnologia sanitària, ha duplicat el ritme de comercialització amb èxit i ha reduït el temps a la següent fase en més de la meitat.

  CRAASH Barcelona està organitzat per Biocat en col·laboració amb CIMIT. És un dels programes insígnia de Moebio, la iniciativa d’acceleració i innovació de Biocat.


Smart Catalonia – Reptes DGTM

 • SmartCatalonia és la marca de l’estratègia SmartCAT del Govern de la Generalitat de Catalunya que, alineada amb l’estratègia Europa 2020 de la Comissió Europea, estén el concepte de ciutat intel·ligent (smart city) a escala de país per dur a terme un programa que integri i coordini les iniciatives locals i supralocals, doni suport a les empreses i desplegui iniciatives smart a tot el territori.

  SmartCatalonia té com a objectiu convertir Catalunya en un país intel·ligent (smart country) de referència internacional que aprofiti l’ús de la tecnologia i la informació digital per innovar els serveis públics, impulsar el creixement econòmic i promoure una societat més intel·ligent, sostenible i integradora.

  L’estratègia SmartCAT, coordinada per la Secretaria de Polítiques Digitals del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, amb la col·laboració de tots els departaments i entitats de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, ha estructurat les seves prioritats al voltant dels àmbits d’actuació següents:


Pla de recuperació dels NEXT GENERATION EU

 • El passat divendres 30 d’abril, es va enviar a Brusel.les, per a la seva avaluació per part de la Comissió Europea, el Pla de recuperació que guiarà l’execució dels fons europeu de recuperació NEXT GENERATION EU.
  En un termini màxim de dos mesos es preveu que es podrà optar a aquests fons europeus.

  El govern espanyol ha presentat un Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència, que mobilitzarà un total de 72.000 milions d’euros durant els propers tres anys. Aquests fons europeus suposen una oportunitat històrica que permetrà no només la superació de la crisi i la recuperació de l’ocupació, sinó que facilitarà la modernització de l’economia espanyola, apostant per una recuperació verda, digital, inclusiva i social.


Financial Times reconeix Catalunya una vegada més com la regió més important per a la inversió del sud d’Europa

 • La revista fDi del Financial Times ha escollit Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per a la inversió estrangera el 2020-2021. Aquesta és la tercera vegada consecutiva que aquest rànquing bianual situa Catalunya en aquesta posició.


Porteu el vostre programa corporatiu d’innovació oberta a Catalunya

 • Especial per a inversors internacionals i corporacions.

  A l’enllaç inferior es detallen els principals programes corporatius i acceleradors de Catalunya.


Barcelona & Catalonia Startup Hub

 • Barcelona i Catalunya continuen construint el seu ecosistema d’inici i s’han guanyat el títol de hub principal del sud d’Europa. Segons les dades de l’anàlisi de Barcelona & Catalonia Startup Hub 2020, la regió acull avui 1.700 startups, xifra que ha augmentat un 57,4% entre 2016 i 2020.

  El Barcelona & Catalonia Startup Hub és un directori complet que identifica cada startup amb informació rellevant sobre la seva activitat, fase de finançament i model de negoci. Les seves anàlisis del 2020 també revelen que Barcelona és la 2a ciutat més popular entre els fundadors de startups a Europa i ocupa el 4t lloc com a hub de la UE.

  Accediu al directori d’Startups a Catalunya