AlmirallShare

Almirall

Una iniciativa on talent, allà on sigui, treballa conjuntament per tractar malalties de la pell.

Almirall és un soci mundial de la ciència que lidera la lluita contra les malalties de la pell, a través de solucions mèdiques que proporcionen als professionals de la salut i als seus pacients un futur saludable.

Almirall s’ha compromès a donar suport a les persones que ho necessiten, entenent els seus reptes i aplicant la ciència per solucionar-los.

AlmirallShare és la voluntat de compartir esforços d’aquells que lluiten amb la passió per resoldre problemes cutanis. Una iniciativa on el talent, sigui on sigui, treballa conjuntament per tractar les malalties de la pell.

Capacitar els científics per millorar la salut de la pell i innovar per a un futur millor. Apropar la ciència i la creativitat.

La passió per la ciència i la innovació juntament amb el nostre coneixement del mercat, ens va portar a identificar diverses indicacions terapèutiques on les necessitats dels pacients són més grans i on tenim la millor experiència per desenvolupar tractaments que canvien la vida. No es tracta només de proporcionar opcions de tractament. Es tracta de millorar la qualitat de vida dels pacients.

  • Proximitat, ajuda a la implementació de projectes
  • Comunicació oberta
  • Un viatge de col·laboració
  • Idees i informació gestionades de forma segura i diligent
  • Els teus projectes. Fem que succeeixin.

Aliances justes