Emes3D

Emes3D

L’startup que aplica la tecnologia de fabricació additiva per millorar els processos de producció en el sector de l’automoció, el packaging, la indústria aeronàutica o l’electrònica.

Els enginyers David mestres i Ernest Bou formen emes3d, un estudi d’enginyeria amb seu a Castelldefels Barcelona, especialitzat en serveis d’Enginyeria de fabricació additiva i producció.

En 2018 van crear emes3d amb l’objectiu de trencar els límits de fabricació additiva, desenvolupar i implementar noves aplicacions i potenciar la impressió 3D en la indústria.

Identificant les necessitats i tenint en compte el disseny, el material, l’aplicació i el procés de fabricació additiva, Emes3D troba la millor solució per al seu projecte. La combinació de  coneixements i l’experiència de fabricació additiva porta a crear beneficis inimaginables per a les empreses.

Els experts en fabricació dedicats tenen cura dels projectes de principi a fi, per trobar la millor tecnologia i materials.  Els enginyers in situ  poden ajudar a resoldre i desenvolupar solucions d’una manera molt eficaç.

El servei d’outsourcing per accelerar el desenvolupament dels projectes permeten estalviar diners. Donen suport a la gestió de les instal·lacions d’impressió a l’empresa.

La fabricació additiva és una autèntica revolució de gestió dins de les empreses, cadenes de subministraments, disseny, producció, comercialització i una major part de les àrees que es veuran afectades per aquesta revolució. Tenir una visió global de la revolució de la fabricació additiva dona un avantatge per a les decisions empresarials.