Hubbik

Ecosistema col·laboratiu basat en la coordinació dels recursos i serveis de la UOC per fomentar l’emprenedoria i la innovació

Hubbik té per objectiu principal el foment de l’emprenedoria, la innovació oberta (open innovation), el suport a la transferència de resultats i la col·laboració entre tota la comunitat UOC (estudiants, alumni, personal docent, col·laborador i de gestió de la UOC i empreses associades).

Hubbik, un ecosistema col·laboratiu basat en la coordinació dels recursos i serveis de la Universitat amb el suport d’una xarxa de col·laboradors.

  • Per a empreses i institucions: Hubbik posa a disposició el talent dels més de 100.000 membres de la comunitat UOC per a generar iniciatives vinculades a l’emprenedoria, la innovació i l’R&I per fer front als reptes de la societat i posar-los a l’abast de la ciutadania i l’empresa.
  • Per a investigadors: Hubbik ajuda a posar en marxa el projecte de recerca i fa l’acompanyament en el procés de transferència dels resultats, dóna suport a l’hora de definir la via d’explotació i facilita la llicència del coneixement generat a les empreses.
  • Per a emprenedors: Hubbik ajuda a fer créixer els projectes de la comunitat UOC (estudiants, alumni, professors, professors col·laboradors, investigadors i personal de gestió) posant a la seva disposició tots els recursos i el coneixement generat per la Universitat.