Indtech Challenge

Girbau group i Seidor

Programa per atraure startups locals i internacionals per impulsar la innovació en el sector industrial

Indtech Challenge és una iniciativa promoguda per les multinacionals Girbau i Seidor que compta amb el suport estratègic de Foment del treball a través de la seva iniciativa Foment. El programa té com a objectiu generar relacions de col·laboració dins de les empreses amb propostes innovadores que vulguin assolir acords empresarials que permetin a totes les entitats unir-se a avançar en les seves activitats.

El programa té com a objectiu principal donar suport a les start-ups innovadores, aprofitant la gran potencialitat conjunta de Girbau i Seidor, i tot això mitjançant l’entrada d’acords fets a mida.

Seidor i Girbau participen en aquesta iniciativa per oferir als participants el potencial conjunt que les dues empreses amb activitats pròpies i la indústria poden oferir i, aprofitant aquest potencial, acceleren el desenvolupament de projectes basats en disruptives i, per tant, generen noves oportunitats de negoci.

El programa s’adreça a tot tipus de start-ups (les start-ups segueixen pendents de la seva incorporació o ja incorporades, en fase primerenca o en una fase de creixement), que estan interessades a col·laborar amb les empreses en el desenvolupament d’alguna de les fases del seu valor de la cadena (com, per exemple, disseny i conceptualització, producció i fabricació, comercialització, o qualsevol altra). El programa també s’adreça a propostes que puguin transformar tot o part de les empreses amb transformació digital i nous models de negoci, a través de tecnologies IoT, intel·ligència artificial, Big data, robòtica, realitat virtual, ciberseguretat impressió 3D o qualsevol d’altres tecnologies que puguin afectar la cadena de valor de les empreses.