Lanzadera

Lanzadera

Un programa d’incubació per a projectes incipients, a corporate. Un programa per a projectes d’innovació dins de corporacions de llarg recorregut.

Lanzadera es l’acceleradora d’empreses de capital privat impulsada por Juan Roig.

Aquesta iniciativa neix per donar suport a líders emprenedors en la creació d’empreses eficients que aportin valor i implementin un model empresarial sòlid basat en el treball productiu, l’esforç i el lideratge.

Lanzadera busca persones amb una idea o projecte de negoci innovador, i els ofereix els recursos formatius, econòmics i estructurals necessaris per convertir els seus somnis en realitat.

Fins al moment, les xifres dels èxits assolits son: 300 empreses accelerades, 600 llocs de treball generats i 30 milions d’euros de la seva assolits per part de les startups.

El programa Lanzadera compta amb  formació en àrees que són fonamentals per al desenvolupament dels projectes,  assessorament, mentoring i finançament.

Es tracta d’un programa de 9 mesos d’acceleració empresarial oferint assessorament, finançament i formació a mida per al desenvolupament de projectes emprenedors, basant-se en un model de gestió contrastat. El programa està obert constantment i els mesos d’entrada són: gener, maig i setembre.

A Lanzadera es dóna suport a iniciatives que promouen la innovació dins d’altres corporacions facilitant la recerca de líders emprenedors, formació, espai de treball i mentoring per desenvolupar el projecte empresarial.