Zobele iHub

Zobele group

Lidera el mercat de la innovació en empreses de la companyia per oferir noves oportunitats de negoci

El projecte recolza el creixement rendible a través de la innovació de dispositius, la integració del coneixement empresarial, i les necessitats del client. Per a tot això, té en compte:

PLANIFICADOR D’INNOVACIÓ

El planificador d’innovació analitza l’usuari, la tecnologia i les dinàmiques del mercat per identificar nous conceptes que corresponen a l’estratègia empresarial de la companyia. També és responsable del seguiment de l’execució del projecte.

DISSENYADOR CONCEPTUAL

El dissenyador de concepte genera i visualitza propostes innovadores de concepte. Crea una experiència de consumidor ideal i millora la diferenciació de marca i producte en el mercat.

CENTRE TÈCNIC

L’equip tècnic realitza nous conceptes factibles i rendibles, transformant conceptes en prototips funcionals tangibles, aplicant totes les capacitats d’Enginyeria requerides (mecàniques, electròniques, etc.).

TECNOLOGIA

La tecnologia alimenta l’equip amb les últimes tecnologies d’avantguarda, realitzant una recerca estratègica i avaluant tecnologies aplicades per al lliurament d’innovacions disruptives.