CB – Insight

 • És una plataforma d’intel·ligència del mercat tecnològic. Analitza milions de punts de dades sobre capital risc, startups, patents, associacions i notícies.

  Dins de la web hi ha un apartat de “Research”, dins d’aquest trobarem un apartat sobre “Corporate venture”.


Startupxplore

 • STARTUPXPLORE és la major comunitat d’startups i inversors. En aquest block podem trobar Anàlisis, dades i guies per aprendre a invertir, informació de l’ecosistema d’startups, infografies, etc.


Acció. Barcelona & Catalonia Startup Hub

 • És el portal de startups més important de Catalunya. És el directori de referència de les startups catalanes que posa en contacte a les startups amb socis i inversors tant locals com internacionals per col·laborar o invertir.


Acció. Startup Capital, el primer accés al finançament de la teva startup tecnològica.

 • Startup Capital és un ajut directe per a startups tecnològiques emergents que necessiten finançament per portar a terme les fases inicials del negoci, desenvolupar el seu producte o servei i validar el model de negoci per arribar al mercat.
  Es gestiona a través de convocatòria d’ajuts per tant té uns períodes de presentació.


Acció. Innovar a través d’startups.

 • El servei Innovar a través de startups permet posar en contacte empreses consolidades i startups per tal d’establir la relació més beneficiosa per a les dues parts. Amb el suport d’ACCIÓ i de forma gratuïta, les empreses consolidades podreu identificar les startups que més s’ajusten a les vostres necessitats i definir la millor estratègia de col·laboració.


Catalunya Empren. Apartat Emprenedoria Corporativa.

 • En aquest web podreu trobar informació sobre “Innovar a través de les startups”, “Conveni amb el Consell de Cambres” i dels “Prestecs participatius de l’IFEM”. o


Cambra de Barcelona. Innovació i creixement per a empreses industrials i startups.

 • Servei de la Cambra per emprenedoria corporativa. Actuacions que intenten fomentar la innovació oberta; la relació d’startups tecnològiques amb empreses consolidades. L’objectiu perseguit és afavorir les sinèrgies que permeten desenvolupar projectes col·laboratius de creixement i negoci.