IQS Tech Fest, el primer festival d’startups industrials d’Europa, torna el 20 i 21 de Gener adaptant-se a la nova situació causada per la pandèmia. Per aquest motiu, en aquesta nova edició, l’IQS Tech Fest 2021 serà 100% online.

IQS Tech Factory, el centre d’emprenedoria d’IQS i la primera acceleradora d’startups industrials d’Espanya, organitza la 4ª edició de l’IQS Tech Fest, el punt de trobada per startups industrials, empreses, inversors i partners tecnològics. Durant 2 dies els principals agents de l’ecosistema d’startups industrials es reunirà a l’IQS Tech Fest per analitzar i debatre el present, el futur i les tendències d’aquesta indústria. Aquest any és un plaer comptar amb Israel com el País Convidat, un dels països més potents dins de l’ecosistema d’emprenedoria, del que és una referència, especialment quan parlem de deep tech i empreses industrials.
Què més podràs trobar al Festival? Ponències, Taules Rodones, Networking, Startups… i el Demo Day! Coneixeràs les 9 startups que participen a l’edició d’enguany de l’IQS Tech Factory Acceleration Program. Només una d’elles serà escollida com L’Startup Industrial Més Prometedora del 2020.

Uneix-te a la nova revolució industrial i connecta amb l’ecosistema internacional. T’ho perdràs?

https://iqstechfest.com/

;